Trädgården har inga begränsningarAwesome Features

Kök i svart och vitt

Skapa öppna ytor i huset och gör köket till en plats för roliga sammankomster såsom semestermåltider och spelnätter.

LÄS VIDARE

Trädgården har inga begränsningar

Gör din trädgård till ett rum och dekorera asiatiskt eller japanskt, med möbler, buddhastatyer och tegelstenar!

LÄS VIDARE

En upplyftning av badrummet

Vår intuition säger att badrummet kan vara ett av de minst prioriterade utrymmena när det gäller heminredning generellt och makeovers mer specifikt. Trots att vi tillbringar stora delar av vardagslivet på toaletten så är det i första hand vardagsrummet, köket eller sovrummet vi först kan tänka oss att göra någonting åt i form av nyrenoveringar eller dekoration. Om du har ett badrum som du inte är riktigt nöjd med så finns det många enkla saker man kan göra för att förbättra harmoni och funktionalitet. Låt oss titta på några exempel som gäller för några äldre hushåll där en upplyftning av badrummet känns mer uppenbar.

Ljusa badrum

Några saker som äldre hus ofta fönster som drar, svaga rörledningar och golv som knarrar – sist men inte minst små badrum. Nya badrum är nästan dubbelt så stora som badrum för närmare 20-30 år sedan. Det finns numera ett grundtema för den nya generationen badrum som gäller och det är färgen vit. Det skall vara ljust rakt igenom annars känns harmonin helt enkelt fel.  Om du redan har ett badrum som kommer från den äldre generationen där utrymmet inte är så stort, se i första hand till att inreda rummet i helvitt. Det kommer då omedelbart att se större ut!

Asiatiskt och japanskt

Ett annat sätt att ta sig an ett äldre badrum är att testa något asiatiskt eller japanskt. Du får du en helomvändning som både är ljus och fokuserar på harmoni. Titta närmare på en ett funktionellt badrumsskåp som har en asiatisk eller japansk prägel och som tillsammans med en vit helyta och några svarta linjer längs väggarna skapar en fantastisk harmoni.

Ljusa linjer

Horizontella linjer och punktbelysning

En väl beprövad remake av ett äldre badrum är att testa några tjockare mörka linjer längs väggar och takhörn. Väggarna skall förstås vara i vitt kakel och längs handfatet kan du testa en större spegel utan ram samt sätta ut punktbelysning på rätt ställen i rummet. Helhetskänslan kommer omedelbart att vara att hela rummet är betydligt större och rymligare!

Kakel i kök

Idéer till ditt kök

Köksgolv, köksluckor och diskbänkar - här kan du läsa allt om drömköket!

Läs mer
Badrum med kakel

Heminredning i badrummet

Harmoni och funktionalitet är viktigt, vi ger tips på hur du kan inreda ditt badrum med spegel, belysning och färg.

Läs mer
Möbler i trädgård

Trädgård som rum

Trädgården ses sällan som ett rum, men faktum är att möbler, blomster och tegelstenar kan göra stor skillnad!

Läs mer